Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stratégiai Játék Ingyen képes leírás - Ingyen játék.tlap.hu
részletek »

Stratégiai Játék Ingyen - Ingyen játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenjatek.tlap.hu » Stratégiai Játék Ingyen
Keresés
Találatok száma - 18 db
1848

1848

Az 1848 című stratégiai játék az 1848-1849-es magyar függetlenségi háborút dolgozza fel. A játék folyamán a játékos fő feladata a hadseregek irányítása a teljes hadszíntéren. Ki ne gondolkodott volna el azon, ki ne szeretné kipróbálni, mire jutott volna például Klapka, Görgei vagy Bem - ha nem avatkozik közbe az Orosz Birodalom? Vajon könnyű volt-e megállítani Jellasics seregeit Pákozdnál? Volt-e vajon esélye Mógának győzelmet aratni Schwechatnál és eljutni Bécsig? Igaza volt-e Görgeinek, hogy először meghátrált Windischgrätz túlerőben lévő serege elől, vagy győzött volna, ha felveszi a harcot? Elkerülhető lett volna Világos, vagy Arad? Ezekre az izgalmas kérdésekre bárki megpróbálhat válaszolni a játék segítségével.

Birodalmak

Birodalmak

A Birodalmak egy online játszható stratégiai játék, melynek célja, hogy legyőzd ellenfeled. Mivel körökre osztott stratégia játékról van szó, így minden körben csak limitált lépésszámod van. Amennyiben elhasználtad ezeket a lépéseket többet nem léphetsz abban a körben. Ha már nem tudsz mit lépni érdemes átadni a kört a számláló megnyomásával. Megtámadhatod az ellenség várát, vagy hősét, ha mellé állsz és rákattintasz. Ekkor hirtelen a csatamezőn találod magad. Minden katonádnak egyedi tulajdonsága van, érdemes még kezdő módban kitapasztalni ezeket. Van amelyik több páncéllal rendelkezik, másik erősebbet sebez. Szintén érdemes az elején végigtanulmányozni minden gombot, ami a kezelőfelületen van. Rendkívül fontos, hogy a lépéspontokkal hogyan gazdálkodsz. Arra mindenképpen figyelj, hogy csatában 4 lépéspont kell ahhoz, hogy valakit megtámadj. Nem biztos, hogy érdemes odameni valakihez, ha nem tudod megtámadni, mert nem maradt lépéspontot. A játék során (főleg a többjátékos módban) nagy szerepet kap az, hogy te mint uraság, hadvezér milyen technikai, hadászati, szellemi tudást halmoztál fel katonai karriered ideje alatt. A tudás megnyilvánul például abban, hogy milyen beszéddel tudod lelkesíteni a csapatodat, vagy milyen gyógymódokat használhatsz.

Honfoglaló

Honfoglaló

A Honfoglaló egy stratégiával ötvözött internetes kvízjáték, amelyet egyszerre három játékos játszik. Az oldalon lehetőség van tesztjátékot játszani, ill. regisztrált felhasználónévvel részt venni a játékban. Amennyiben valaki nem talál ellenfelet magának, lehetőség van robotjátékosok ellen játszani. A Honfoglalóban a játékon kívül több helyen (pl. belépő kvíz) mód nyílik aranytallérok gyűjtögetésére, amelyekkel az árverésben értékes nyereményekre tehetsz szert. Az oldalon élénk közösségi élet folyik. A chaten, az üzeneteken és a fórumokon keresztül több ezer játékossal tarthatod a kapcsolatot. Udvari tanácsosaink az élet számos területén állnak rendelkezésedre szaktanáccsal.

Hotdog stratéga játékok

Hotdog stratéga játékok

Több mint 1000 játék, naponta 3x frissülő játék tartalom. Ingyenes online játékok, akció, logikai, ügyességi, sport, csajos játékok. Játssz egyedül vagy játssz a többi játékossal a legizgalmasabb közösségi játékoknál. Darts, Amőba, Blackjack, Memória és egyéb közösségi játékok csak a HotDogon! Gyere és játssz!

Ikariam

Ikariam

Élet egy ősi világban! A tenger hangja, fehér homokos part és napsütés! Valahol egy kis mediterrán szigeten, egy ősi civilizáció éledezik. A vezetésed alatt a jólét és felfedezések egy új korszaka kezdődik. Üdvözölünk az Ikariam-ban.

Ingyen flash stratéga játék

Ingyen flash stratéga játék

Ingyenes játék a nagy sikerű 1848 című játék fejlesztőjétől. A Pro Libertate egy hihetetlenül realisztikus, körökre osztott stratégiai játék. A Kárpát medencében játszódó hadjáratok mellett Észak Amerikai keleti partjainál is csatázhatunk.

Ingyen Online Játékok

Ingyen Online Játékok

Ingyen Online Játékok - e három szó jellemzi a lassan és biztosan felépített oldalt. Kézzel válogatott, minőségi játékok a gyűjteményben, melyet napi rendszerességgel frissítünk. Jó szórakozást kíván az oldal szerkesztője!

Online stratégiai játék

Online stratégiai játék

A Skyrama a repülős és stratégiai on-line játékok csoportjába tartozik játék, a világ első webböngészővel elérhető reptéri szimulációs játéka. A számítógépre nem szükséges program installálása! A felhasználók közötti együttműködés elősegítése egyik fő vonása a Skyramának, így lesz igazán közösségivé a játékmenet.

Orion Csillagköd

Orion Csillagköd

Orion Csillagköd internetes stratégiai játék. A játékban a gazdaság, a diplomácia és a harc egyaránt nagy szerepet kap. Online stratégiai játék jellegzetessége, hogy böngésző alapú. A négy fajt tesz elérhetővé a játékosok számára. Az alakváltó, az éjoldali , a fénylény és az emberi fajokat. Nincs havidíj vagy regisztrációs díj, az ingyenes online játék.

Hirdetés
Présház online stratégiai játék

Présház online stratégiai játék

A Présház egy magyar böngészős stratégiai játék, melyben borászként szőlőt termeszthetsz és bort készíthetsz. A cél, hogy - a megfelelő gondoskodás és a helyes gazdálkodás révén - Te szerezd a legtöbb pontot. Eközben szabadon kereskedsz másokkal, illetve szövetkezhetsz is velük: borversenyeket rendezhettek, borvidékekbe tömörülhettek az anyagi előnyök érdekében. Lehetsz a szőlőhegy ördöge is, akár be is törhetsz másokhoz.

Rejtvényfejtő stratégiai játék

Rejtvényfejtő stratégiai játék

A rejtvényjáték oldalon keresztrejtvényeket fejthetsz vagy gyakorlás céljából, vagy hogy részt vegyél egy komplexebb stratégiai játékban. Utóbbiban a rejtvényfejtésért tapasztalati pontok járnak, a fejlődés mértékét szintekben mérjük, illetve ha ügyes vagy, extra kártyákat szerezhetsz. Az extra kártyák lehetnek pozitív hatásúak, melyek kisegítenek a következő alkalommal, ha gondod támad egy rejtvény megfejtésekor, vagy úgynevezett átkok is, amik negatívan befolyásolják a rejtvényfejtői környezetet. A rejtvények fősoraiból sokat lehet tanulni, illetve rácsodálkozni az élet hihetetlen dolgaira. Miközben jól szórakozol, versenghetsz is másokkal.

Stratega

Stratega

A Stratega egy fantasy világban játszódó építkezős/fejlesztős háborús stratégiai játék. Lényege, hogy kezdő országod stabil gazdaságát megteremtve, dinamikusan fejlődve mielőbb képes legyél eljutni alapszintű országoddal a magasabb szintekre, és mindeközben megszerezd és a fordulók alkalmával legtovább birtokold valamely varázstárgyát. Ennek érdekében országodban meg kell teremtened a gazdasági hátteret, seregeket kell képezned és varázstekercseket készítened, hogy felkészült legyél az ellenséges támadókkal szemben és, hogy jó hadvezérhez méltóan meghódíthass más birodalmakat. Országod fejlődése során, a csatákban Győzelmi Pontokat (GyP) kaphatsz. Ha a kiírásban szereplő GyP értékeket (szintek) országoddal eléred, akkor új egységek és új varázslatok állnak majd rendelkezésedre. Így a játék során a fejlődés adta újdonságok kihasználásával még sikeresebb lehetsz.

Stratégiai Ingyen Játékok

Stratégiai Ingyen Játékok

Ingyenes online játékok gyűjteménye. Kézzel válogatott minőségi játékok részletes magyar nyelvű leírásokkal. Magyar nyelvű útmutatás a végigjátszásokhoz. 10 főkategória és rengeteg címke segíti a játékok megtalálását, amelyek közül leginkább a logikai, kaland és kijutós játékokat jelenítjük meg. Persze a kínálat teljes nálunk is megtalálhatók az autós, motoros, Máriós, ügyességi játékok, de ezek közül csak és kizárólag a jobbak. Heti frissítés, de azért érdemes naponta is felnézni hozzánk. Jó játszást kívánunk!

Stratégiai játékok

Stratégiai játékok

Új online stratégiai játék: vond fel a horgonyt a PirateStorm kalózvilágában! Hozd létre a felhasználód ingyenesen, és indulj távoli kikötőkbe zsákmányszerző utakra, küzdj meg a gép által irányított játékosok mellett más játékosokkal a kincsekért, vadássz különös tengeri lényekre! A PirateStorm további érdekes küldetésekkel, minőségi látványvilággal és részletekbe menően kidolgozott, összetett játékmenettel várja a felhasználókat.

The Battle For Wesnoth

The Battle For Wesnoth

A Harc Wesnothért egy körökre osztott stratégiai játék fantasy témával. A játékban több mint 200 egység szerepel mind különböző támadásokkal, tulajdonságokkal. Hadvezérként csatába vezetheted az embereket, oltalmazhatod a tündéket, igaz törpék oldalán küzdhetsz, ork hordák élére állhatsz vagy az élőholtak segítségével sötétségbe boríthatod a birodalmat. A különböző szövetségek révén megmentheted a birodalmat minden rossztól, de akár a törvénytelenek útjára is léphetsz, ha szíved hozzájuk húz. A nagyobb nemzetségek mellet még sok egyedi és misztikus teremtmény segíthet illetve gátolhat küldetésed teljesítésében.

Travel Agency

Travel Agency

A Travel Agency egy ötletes stratégiai játék Windowsra. Az alaptörténet a következő: Kirúgtak a munkahelyedről, ezért egy saját utazási irodát nyitsz. A feladat az, hogy sikerre kell vinni ezt a kis vállalkozást.

UFO: Alien Invasion

UFO: Alien Invasion

Az UFO: Alien invasion egy stratégiai játék, melyben ügynökök csoportját kell irányítani. Az alapsztori: A Földre idegenek érkeznek, ráadásul nem túlzottan békés szándékkal. Az emberek Téged támogatnak pénzzel, hogy oldd meg a problémát. Ha népszerűtlenek az intézkedéseid, anyagi problémáid lesznek.

Tuti menü