Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Logikai Játék Ingyen képes leírás - Ingyen játék.tlap.hu
részletek »

Logikai Játék Ingyen - Ingyen játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenjatek.tlap.hu » Logikai Játék Ingyen
Keresés
Találatok száma - 6 db
FlyOrDie - online játékok

FlyOrDie - online játékok

Ezen az oldalon rengeteg közösségi online játékot találhatunk, a logikai játékoktól a sportjátékokig. Mindegyik elérhető magyar nyelven, de játszhatunk külföldi szobákban is. Az oldal használatához a Java futtatási környezetet telepíteni kell (JRE), amely a Sun Microsystems hivatalos oldaláról tölthető le.

Játékok 1

Játékok 1

A játékok1 weboldalon több, mint 3.000 játék található, összesen 200 kategóriában. A klasszikus Super Mario és Tetris játékoktól a méltán népszerű Guitar Hero -ig mindent megtalálhatsz itt. Kellemes szórakozást!

Logikai játékok

Logikai játékok

Online logikai játék gyűjtemény gyerekeknek. Internetes flash logikai játékok - 10 perces könnyű pihentető kikapcsolódás. Böngészős játékok képes ajánlóval és leírással minden korosztálynak lányoknak és fiúknak is. Online matek óra alsó tagozatosoknak, játékos szorzótábla és alapművelet (összeadás, kivonás) gyakorlás.

Mahjong

Mahjong

Sokan úgy gondolják, hogy az ingyenes logikai játékok biztos nem valami jók, pedig pont ez az a játék szegmens, ahol nem igazán a grafikán és a játékélményen van hangsúly, hanem azon, hogy mennyire sikerült egy jó logikai feladványt összerakni a játék készítőinek. Szerencsére a mahjong játékoknál az alap szabályzat ugyebár adott volt, így csak ezen kellett kicsit alakítaniuk, valamint egy egyszerű kis dizájnt összehozni és máris sikerült egy jó és élvezetesen játszható logikai mahjong játékot összedobniuk. Nálunk ilyen játékokat találhatsz.

Mahjong Játékok

Mahjong Játékok

A mahjongg-ot kínai dominónak is szokták nevezni. Nagyon tekintélyes múltra tekint vissza a játék. A Távol-Keleten a 1912-ig kizárólag az uralkodói házban ismerték, az ő bukásuk után vált ismertté szerte a világon, Európában és az USÁ-ban is. A mahjonng egy négyszemélyes logikai játék, mely leginkább a römihez hasonlítható. 144 darab kőnek vagy cserépnek nevezett elemből áll, melyek segítségével kell elérnünk a madzsongot. Website-unk azt tűzte ki küldetésül, hogy egy kiváló kollekcióba rendezze ezen logikai játék legszuperebb flash alapú verzióit.

Mahjong játékok

Mahjong játékok

A mahjong játékok évezredes múltra tekintenek vissza, hiszen már az ókori Kínában is ismerték, de csak a császári udvar privilégiuma volt. A múlt század elején kezdett világszerte elterjedni, és mindenütt hatalmas rajongótáborra tett szert. A hagyományos kínai változat mellett létezik japán, amerikai, angol változata is, eltérő szabályokkal. Ezen az oldalon a mahjong játékok online változatait tekinthetik meg az érdeklődők.

Tuti menü