Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes Játékletöltés képes leírás - Ingyen játék.tlap.hu
részletek »

Ingyenes Játékletöltés - Ingyen játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenjatek.tlap.hu » Ingyenes Játékletöltés
Keresés
Találatok száma - 33 db
Air Assault letöltése

Air Assault letöltése

Az Air Assault egy szép grafikával és remek hangeffektekkel rendelkező ingyenes, 3 dimenziós helikopteres akciójáték Windowsra. Az intenzív, izgalmas játékmenetnek köszönhetően kiváló szórakozást nyújt.

BMW M3 Challenge

BMW M3 Challenge

A BMW M3 Challenge egy szép grafikával rendelkező, realisztikus és ingyenes autószimulátor, melyben - címéhez méltóan - BMW M3 -asokkal versenyezhetünk. Regisztráció ellenében többjátékos módban is száguldozhatunk. A remek grafika és hangeffektek kitűnő játékélményt nyújtanak.

C&C Gold

C&C Gold

A Command &onquer, a hihetetlen népszerűségnek örvendő RTS (real time strategy, valósidejű stratégia) 12. születésnapja alkalmából az EA Games Inc. ingyenesen letölthetővé tette a C&Goldot. Az 1995 -ben kiadott játék a mai napig népszerű. Érdemes kipróbálni.

Crazy Racing Cars

Crazy Racing Cars

A Crazy Racing Cars egy háromdimenziós, felülnézetes autós játék. Verseny közben különböző csomagokat vehetünk fel, amelyek javítják autónk teljesítményét, vagy csökkentik a versenytársak esélyeit a győzelemre.

Demo játékok letöltése

Demo játékok letöltése

PC játékok demo letöltése ingyen. A legújabb játékdemók, patch -ek, freeware teljes játékok. Kategóriák: akció, kaland, logikai játékok, autós játékok, lövöldözős játékok, stratégiai játékok, kártyajátékok, ügyességi játékok.

Driving Speed 2 letöltés

Driving Speed 2 letöltés

Az ingyenes Driving Speed 2 egy realisztikus, szép grafikával rendelkező 3D autószimulátor, amelyben többféle autó és játékmód közül választhatunk. Egyedül vagy többjátékos módban is versenyezhetünk. Gyere és szerezd be a játékot.

Extreme Racers letöltés

Extreme Racers letöltés

Az Extreme Racers egy ingyenes, szép grafikával rendelkező autószimulátor, amelyben rengeteg komplex, veszélyes és mindig új kihívást jelentő körversenyeket kell teljesítened. Ajánlott mindenkinek, aki kedveli az autós játékokat.

FlyOrDie - letölthető játékok

FlyOrDie - letölthető játékok

Ezen az oldalon a FlyOrDie ingyenesen letölthető játékai találhatóak meg a következő kategóriákban: kirakós játék, akciójáték, logikai játék, ügyességi, klasszikusok, pasziánsz. A programok Windows alatt futtathatóak.

Freeware Games

Freeware Games

Igényesen kialakított, angol nyelvű, kategorizált gyűjtemény, ahol rengeteg ingyenesen letölthető játék található. Akció-, kaland-, puzzle-, stratégiai-, sport-, és szerepjátékok várják aszórakozásra vágyókat.

Hirdetés
Full Spectrum Warrior

Full Spectrum Warrior

A Full Spectrum Warrior eredetileg az amerikai hadsereg számára készült, hihetetlenül realisztikus, csapat orientált taktikai fps. A játékosnak egy őrmester szerepét kell betöltenie, így a hangsúly a taktika kidolgozásán van, és nem az értelmetlen gyilkolászáson. Különleges játékélményben lehet részünk ezzel a remekművel, amelyet ingyenesen letölthetünk a neves THQ kiadó jóvoltából.

Games Pack 2005

Games Pack 2005

A Games Pack program egy játékcsomag, amely 16 játékot tartalmaz: Amőba, Block, Dáma, Fallabda, Képkirakó, Kígyó, Kockapóker, Memória, Pasziánsz, Pong, Puzzle, Reversi, Sakk, Sudoku, Tetris, Tic Tac Toe

GBrainy letöltés

GBrainy letöltés

A GBrainy, ahogy azt neve is mutatja egy ingyenes agytornáztató játék, amely logikai, verbális, fejszámolós és memóriafejlesztő feladatokat tartalmaz. A játékban elért pontjainkat számon tartja, így megfigyelhetjük a fejlődésünket. Windows, Linux és Mac operációs rendszereken is futtathatjuk.

Glest letöltése

Glest letöltése

A Glest egy ingyenes valósidejű stratégiai játék, amely nagyban hasonlít a Warcraft című híres és már - már legendásnak is nevezhető RTS -re. Egy fantáziavilágban kell építkeznünk, fejlesztenünk és harcolnunk. Több faj közül választhatjuk ki, hogy melyiket visszük győzelemre.

Grand Theft Auto 2

Grand Theft Auto 2

A GTA2 egy telefonfülke közelében kezdődik. A telefonfülke közelében, egy ház mellett parkoló autó van a számunkra elhelyezve. A telefonfülkéhez érve a képernyőn megjelenik hogy mit kell csinálni, megtudjuk, hogy mi a szerepe a tiszteletnek a játékban, stb. (a játékban csak a képernyőre írt szöveg alapján értesülhetünk a játék mozzanatairól, mivel a telefonfülkéknél csak egy vékony, cincogó hang hallatszik) A tisztelet a GTA2 alapja, mely a bandatagok megölésével és a küldetések végrehajtásával változik. A tisztelet a játék elején összesen három bandával áll kapcsolatban, ennek a szintjét (értékét) a képernyő bal felső sarkából olvashatjuk le. Ha sikerül megnyerned egy banda maximális tiszteletét, akkor attól a bandától több küldetést kapsz, a többitől pedig kevesebbet. A GTA 2-es küldetések, főleg a karakterekre, a járművekre és a fegyverekre koncentrálnak. A játék méltó folytatása a Grand Theft Auto-nak. A felfrissült grafikai és audió (hang) elemek végre megengedik a GMA Design-nek hogy egy olyan játékmenetet hozzon létre ami a GTA1-ben nem sikerült.

Humvee shootout

Humvee shootout

Ebben a kiváló autós akciójátékban egy fegyverekkel felvértezett Humvee segítségével kell átjutni az ellenséges területeken, és megküzdeni az ellenséggel. A játékban 9 pálya és 5 fegyver közül választhatunk.

Ingyen játék mindenkinek

Ingyen játék mindenkinek

Ezen a kiváló weboldalon rengeteg ingyenesen letölthető játékot találhatsz, melyek között a komolyabb számítógépet igénylő alkotások mellett akár DOS -os retro gémekre is bukkanhatnak a veterán gamerek.

Ingyen pc játékok

Ingyen pc játékok

Ezen az ingyenes játékokkal foglalkozó oldalon olyan játékokat találhatsz, amelyeket teljesen ingyen, szabadon le lehet tölteni. Autós, akció, ügyességi, kaland, logikai, motoros és stratégiai játékokkal várunk!

Tuti menü