Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Akció Játék Ingyen képes leírás - Ingyen játék.tlap.hu
részletek »

Akció Játék Ingyen - Ingyen játék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenjatek.tlap.hu » Akció Játék Ingyen
Keresés
Találatok száma - 7 db
Akciójátékok

Akciójátékok

Rengeteg leellenőrzött és válogatott minőségi internetes online akciójáték!! A JatekFan(Pont)Com oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa a számára leginkább tetsző online flash játékot. Célunk nem elsősorban a mennyiség, hanem a minőségi játékok felsorakoztatása, mivel főként a változatosságot tekintjük mérvadónak oldalunkon. Töltsd el szabadidődet szórakozással. Játssz és érezd jól magad ingyen! JatekFan(Pont)Com, nem csak játék fanoknak :-)

Counter Strike 2D

Counter Strike 2D

A méltán népszerű Counter Strike játék 2 dimenziós változata, amely ingyenesen letölthető a fejlesztői portálról. A játékban felülnézetben, egér + billentyűzet irányítással lövöldözhetünk akár Windows, Linux vagy Mac OS alatt is.

Cube 2: Sauerbraten

Cube 2: Sauerbraten

A Cube 2: Sauerbraten egy ingyenes, szép grafikával rendelkező 3 dimenziós akciójáték, amely futtatható Windows, Linux és Mac rendszerek alatt egyaránt. Kategóriáját tekintve egy RPG elemekkel ötvözött FPS játékkal van dolgunk. Egyedül is játszható, de multiplayer módban többedmagaddal is garázdálkodhatsz a virtuális világban.

DogFights

DogFights

Dogfights egy repülős akció játék, ahol a történelem legismertebb vadászgépeivel kell repülni és harcolni. Olyan repülőgépekkel lehet légi csatákban részt venni, mint a Japán Zero, P-51 Mustang, B-17 Bombázó vagy a Német Me-109.

Poénos napiszarok

Poénos napiszarok

Nagyon vicces videók és humoros filmek letöltése. Bakik, stand up comedy-k és állatos videók minden mennyiségben! Itt megnézheted a videót, hozzászólhatsz, szavazhatsz rá és tovább is küldheted barátaidnak.

RoboKill 2

RoboKill 2

2243-t írunk, a Föld lepusztult, egyre több gonosz robot fertőzte meg és foglalta el azt a világot amelyet valaha ismertünk. Mikor már majdnem minden elveszett egy új hős született, akinek egyetlen feladata véget vetni a robotok uralmának és megmenteni a Földet.

Tremulous

Tremulous

A Tremuolus egy ingyenes First Persion Shooter (FPS), amely a Windows mellett Linux rendszerek alatt is elérhető. A Quake III motorjára épülő játékban kizárólag multiplayer (többjátékos) csatákban vehetünk részt az Emberek vagy az Idegenek oldalán.

Tuti menü